BiLLs rejse – en gratis ferieapp til de mindste

By | juni 4, 2018

Står du foran en ferie med børn, kan det varmt anbefales at hente app’en BiLLs rejse, som fås til både iOS og Android enheder. Billund Lufthavn står bag app’en, som på sjov og underholdende vis hjælper med til at forberede de mindste på flyveturen.

App’en er ganske gratis og indeholder hverken reklamer eller mulighed for tilkøb.

Screenshot fra BiLLs rejse

Ungerne behøver dog hverken at skulle rejse med fly, eller for den sags skyld af flyve fra lufthavnen i Billund for at få glæde af app’en. Den har også mange timers underholdning indbygget, selvom turen går i bil langs den Tyske Autobahn, eller hvis det bare er en ganske almindelig onsdag i et parcelhus i Hanstholm.

6 korte tegnefilm

App’en indeholder blandt andet 6 korte tegnefilm, hvor man følger den animerede hovedperson BiLL. Det er en sjov lille bi, som er klar på nye eventyr væk fra den trygge bikube. Man følger BiLL, som tager til lufthavnen med kurs stik sydover.

Screenshot fra BiLLs rejse

Filmene giver børnene et godt indblik i, hvad der venter dem på en flyrejse. F.eks. skal BiLL pakke sin kuffert, køre til lufthavnen, tjekke ind, gå gennem security og boarde flyet.

Spil

App’en har også en række simple men sjove og lærerige spil. Børnene kan prøve kræfter med det klassiske memory-spil, som naturligvis har fokus på elementer fra rejseverdenen som f.eks. pas, badeshorts og solcreme.

Screenshot fra BiLLs rejse

BiLLs app har også et destinationspil, som kan gøre de mindste lidt skarpere på geografien, men der kan måske blive brug for hjælp fra en voksen til netop denne del. Spillet tager udgangspunkt i et verdenskort, som har en række destinationer markeret. Her skal man så udpege, hvor f.eks. Eiffeltårnet ligger.

Screenshot fra BiLLs rejse

Endelig kan man også kaste sig ud i ”BiLLs flyvetur”, hvor man skal styre BiLL, mens han samler honning. Det er dog vigtigt at undgå at støde ind i ting på vejen. Det gør nemlig nas på sådan en lille bi.

Skattejagt

En feature, som er specifikt målrettet rejsende fra Billund Lufthavn, er ”Skattejagten”. Ved check-in skranken vil du få udleveret et skattekort. Du finder også skattekortet i holdere i lufthavnens afgangshal.

Efter security-tjekket skal du følge ruten på skattekortet. Bemærk at skattejagten tager sit udgangspunkt på niveau to i området ved taxfree butikkerne.

Du skal finde BiLL på tre poster og anvende app’en til at scanne de viste QR-koder og efterfølgende svare rigtigt på en række spørgsmål.

Hvis det lykkes at finde, scanne alle tre poster og svare rigtigt på spørgsmålene, modtager du en præmiekupon via app’en. Den udløser en lille gave, som du kan hente i LEGO-butikken i lufthavnen. Op til 4 personer, der har deltaget i skattejagten, får en præmie.

Ikke en helt dum måde at fordrive den ellers kedelige ventetid på.

Download app’en

Som nævnt er BiLLs rejse en ganske gratis app. Den kan hentes her:

> Download til iOS i App Store

> Download til Android i Google Play

Har du meget internationalt orienteret afkom, så kan app’en også downloades på engelsk under navnet ”Fly with BiLL”.

God fornøjelse med app’en og hav en rigtig god rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *