Costa Rica – en fredelig og uberørt oase i Mellemamerika

By | maj 2, 2016

Costa Rica

Costa Rica er kun en lille smule større end Danmark. Og hånden på hjertet: Det er nok ikke alle, der overhovedet kan placere det lille mellemamerikanske land på verdenskortet. Men det betyder jo også netop, at det ikke er det land i verden, som er mest besøgt – og slet ikke af danskere. Og der er noget spændende ved at være en af de eneste – og første – i vennekredsen, der har besøgt et sted.

Du kan roligt udforske det smukke land. Costa Rica ligger som en fredelig oase midt i et område af verden, hvor det ellers ikke altid er helt så stille og roligt. Men der er ikke problemer af den art i Costa Rica, så du kan roligt rejse rundt i landet – og også tage børnene med.

En fantastisk smuk natur

Costa Rica rejser er naturen i centrum. Det kan ikke undgås, for selv om landet ikke er så stort, er der indtil flere store naturparker med mulighed for at se et fantastisk rigt og varieret dyreliv med aber, skildpadder og dovendyr for bare at nævne nogle. Der er regnskove og kridhvide sandstrande. Og midt inde i landet knejser Arenal vulkanen.

En rejse til Costa Rica er et oplagt valg for dig, der vil ud at have nogle flotte naturoplevelser og kombinere det med afslapning og strandliv på de smukke hvide sandstrande. Oveni det kan du så lægge oplevelser med en helt anden kultur og en venlig og imødekommende befolkning.

Har du lyst til en aktiv ferie, er der masser af muligheder for at snorkle, tage på kanoture eller white water rafting ned ad floden eller måske tage på vandreture i regnskoven.

Tips til din rejse til Costa Rica

Costa Rica ligger i troperne, så vejret er skønt året rundt, men vil du undgå regntiden, skal du rejse i vinterhalvåret.

Kan du nogle spanske gloser, er det fint, men ellers er de rimeligt gode til engelsk i Costa Rica. I hvert fald på de største turiststeder, for der kommer mange amerikanske turister til Costa Rica.  

Er du til ris og bønner, er du kommet til det rette sted, for det spiser befolkningen i Costa Rica meget af. Men du kan også få meget andet. Og den lokale kaffe skal du smage. Den er helt i top. Meget af den kaffe, vi drikker i Danmark, kommer faktisk fra Costa Rica.

Men ellers handler det først og fremmest om at slappe af og nyde naturen og livet, når du er i Costa Rica.

One thought on “Costa Rica – en fredelig og uberørt oase i Mellemamerika

  1. TripEconomy

    Hej, flot billede og flot udsigt. Jeg håber jeg en dag får muligheden for at tage dertil, iøvrigt en god artikel og nyttige imformationer. Hav en god dag, og fortsæt med at rejse.

    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *