Nyt website om London rejser

By | februar 21, 2017

Dagens indlæg er ikke en rejseguide, men derimod en lille nyhed – jeg har nemlig launchet et nyt website om London.

I skrivende stund lægger jeg sidste hænder på et nyt internationalt website om rejser til London. Efter at have arbejdet på Rejsekris.dk og Storbritannien.dk i flere år (med ganske pæn succes) er turen nu gået videre til et internationalt projekt. Således er http://londontravelhacks.com nu født. En rejseguide til London for hele verden!

Hvis du har læst med på de andre rejseblogs, så kan du nok hurtigt se, at min kærlighed til London er ganske stor. Derudover har jeg jo en baggrund som online marketing konsulent, hvor jeg har hjulpet rigtig mange danske firmaer og webshops med at få succes på Google – altså at få flere besøgende fra Google.

millennium bridge london

Noget jeg aldrig har arbejdet med er dog det internationale marked. Det synes jeg kunne være meget spændende og det er sådan set baggrunden for Londontravelhacks.com.

På den nye internationale London blog vil jeg således videreføre stilen fra mine danske rejseblogs, hvor jeg typisk skriver anmeldelser af hoteller, information om lufthavnstransport og guider besøgende til seværdigheder – såsom hvordan man køber billige billetter til musicals i London.

Londontravelhacks.com har dog en del flere konkurrenter end de danske websites. Derfor er jeg gået noget mere i dybden, når jeg har skrevet indlæg dertil. F.eks. er min ‘recommended hotels in Central London guide‘ over 4000 ord lang – nok mit længste indlæg nogensinde.

Jeg ved dog også, at hvis indholdet på siden er godt, så er de besøgende glade og glade besøgende tiltrækker altid flere besøg. Det skal blive spændende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *